31 juli 2009

Snörklackar

Bild från Have2have
De här skorna vill jag ha. Det är så snyggt att de är både vita och svarta. Eftersom de känns lite strikta kan det bli väldigt coolt att bara ha dem till ett par jeans.

26 juli 2009

Shopping x3

Framifrån

Bakifrån
Framifrån

Bakifrån

Lite nya kläder som fått flytta in i min garderob den senaste veckan. Det första plaget är en av All Saints tröjorna jag blogga om här. Jag vet att den ser konstig ut på galgen men den är snygg på.

Det andra är en tröja (går att använda som klänning) från att./Åhlens. Ärmarna är lite pingvin-aktiga och den är rätt lös upptill men lite tajtare nertill.

Det tredje är en kjol från Topshop, hög i midjan och rätt kort. Den är rätt tajt men rätt bekväm eftersom den är lite strechig.

25 juli 2009

Ännu ett par

Meredith SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Bild från Nelly
De här klackarna skulle jag lätt kunna lägga till min skosamling. Snygga och lättburna

Cardigan

Bild från Ellos
Den här är fin. Den är stickad så en funkar nog i höst. Den är markerad i midjan och det är ju fint.

23 juli 2009

Asos...



Bilder från Asos
... säljer mycket jag vill ha just nu. Ytterligare några favoriter just nu är den här kjolen, byxorna och tröjan.

Accessoarer



Bilder från Asos
De här accessoarerna vill jag satsa på inför hösten. Bälten är alltid snyggt och användbart och samma med hårband. Armbanden var bara "love at first sight"...

22 juli 2009

Ännu fler klackar

Bild från Have2have
De här är fina skor som jag tror sitter väldigt fint på fötterna. Dessutom har de lite platå fram, som jag verkligen tycker om eftersom de blir skönare än utan (tycker jag). De är verkligen fina.

Snygg rygg

Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COM
Bild från Nelly
Den här klänningen har jag länge tyckt är snygg. Tyvärr är bilden lite blurrig men ni ser i alla fall ungefär hur den ser ut. Tyvärr (igen) behöver jag inga fler klänningar heller.

Hål i tröjan

Bilder från Asos
Det här tycker jag är jättefint, tröjor med hål så man ser tröjar under (eller i vissa fall, behån). Dessa från Asos är riktigt snygga och ser bekväma ut. Kanske något till hösten...

Nitklackar

Bild från Topshop

Dessa klackar från topshop skulle jag inte ha något emot. Nitar på skor är ju så snyggt. Fast jag behöver inga fler skor just nu.

Paljetter, alla dessa paljetter


Bilder från Asos
Ytterligare två paljettplagg (fast hårband är väl mer en accessoar? I vilket fall förstår ni nog vad jag menar) som jag bara vill ha. Fast är fortfarande på jakt efter en paljettkavaj.

Gräsliga eller Ultra cool?

Bild från Asos
Linjen mellan gräsligt och otroligt snyggt är ofta hårfin. Men dessa ligger mitt på linjen. De är både hemska och väcker ha-begär. Och för dem som ser dem och undrar var är världen på väg, några lugnande ord, de finns i svart också och de säljer nog mer än dessa.

20 juli 2009

H&M





Bilder från H&M
Dessa fina sakerna finns hos H&M och är några favoriter inför hösten. Jeansleggins är bekvämt och en snygg detalj på dessa (syns tyvärr inte på bilden) är dragkedjorna längst ner. Kavajer är alltid fint. Orkesterjackan är snygg och lättanvänd. Sen är det förstås skorna. Jag är en shoeoholic och dessa är nog perfekta för hösten.

19 juli 2009

Höstkläder

Det är väl nu man ska börja kolla på höstkläder i det kalla land man lever i. Jag börjar redan nu i alla fall. Några favoriter nu är:










Bild från All Saints
Den här tycker jag är supersnygg och lätt att matcha med ett par jeans, ett linne och ett par snygga skor, någon dag när det är kallt.











Bild från All Saints
Den här också jättesnygg och jag älskar att knapparna sitter bak. Dessutom jag man bära den bak och fram så knapparna hamnar fram, alltså lätt att variera.

















Bilder från Urban Outfitters
Cardigans tycker jag alltid om, speciellt höst/vinterhalvåret. Dessa från urbanoutfitters är väldigt fina. Jag älskar kragen på den till vänster och randigt är alltid snyggt.

Sandaler

Bild Asos
De här sandalerna från Asos skulle jag definitivt kunna tänka mig. Jag har dock redan ett par nitsandaler. Fast de kommer nog gå sönder snart. Dessutom kan man väl aldrig få för många skor.

18 juli 2009

Kilklackar















Bild från Have2have
Kilklackar är väldigt snyggt till vardags (och fest), tycker jag. Plus de flesta är väldigt bekväma. Dessa från have2have skulle jag kunna tänka mig, snygga, användbara dessutom med ormskinnsimtation som är väldigt hett just nu.

16 juli 2009

Yees!!

Jag är INGET fan av Crocsen eller "foppatoffeln" och har aldrig förstått hur man kan tänka sig att gå runt i ett par skor som får dig att se ut som kalle anka. De har väl aldrig prisats av NÅGON modetidning. Det är väl okej om man tar och slappar på landet i dem men offentligt?! A big NO NO!

I alla fall det jag skulle komma till är att nu (äntligen) verkar det som slutet är nära för toffeln. Enligt DI så har företaget Crocs så stora skulder att de snart går i konkurs. Jätteledsen för företaget men när det kommer till tofflorna kan jag bara sjunga "Ohh, Happy day..."

15 juli 2009

Presentation

Jag heter Märtha och detta är ännu en modeblogg, jag vet, och är man trött på det så titta bort. Eller, egentligen är det inte en modeblogg för jag kommer blogga om kläder, accessoarer, skor och shopping utifrån min egen smak, inte utifrån modet. Det är ibland samma sak, ibland inte. Jag bloggar för att jag älskar kläder, skor m.m. och jag har mycket åsikter om det.