30 augusti 2009

Tyvärr, fler klänningar


Bilder från Miss Selfridge
Två klänningar jag vill ha i min samling, jättefina och funkar både till vardags och andra tillfällen. Den första är så fin tack vare nitarna som gör den lite mer speciell. Jag tycker verkligen om tyget på den andra.

29 augusti 2009

Sista paljetterna på ett tag


Bilder från Boohoo
Jag vet att jag skrivit mycket om paljetter senaste tiden och jag ska försöka att i forstättningen inte skriva så mycket om denna trend. Men jag hittade dessa och jag tyckte de var för fina för att inte visas upp. Jag älskar paljett-trenden och eftersom det piffar upp vardagen lite.

Skinnkjol?

Bild från H&M
Man skulle kanske ha en kjol i skinnimitation. Det är rätt snyggt, i alla fall om det sitter på rätt sätt. Denna är fin men frågan är om den sitter snyggt på? Och sen måste skinnimitationen vara snygg. Måste nog kolla på den här i butik.

28 augusti 2009

It's Friday

(framifrån)
(bakifrån)
Bilder från Miss Selfridge
Den här klänningen är väldigt snygg. Dessutom är den på rea så den kostar under hundralappen! Ett riktigt kap! Hett tips är att gå in på Miss Selfridges rea. Det finns inte jättemycket men men det mesta var snyggt och det är toppen priser! Toppen fredag med andra ord.

27 augusti 2009

Vill ha!

Bild från Miss Selfridge
Såg dessa på Anni Honeys blogg och det var (även om jag inte tror att sådant existerar) love at first sight. Jag tycker jeansleggins är bekvämt och sitter snyggt och har redan en del av sorten. Men dessa är något speciellt. Det finns många leggins på marknaden med blixtlås, men det är underbart idéen att låta blixtlåset gå så högt upp. Åhhh... jag vill bara ha!!! Please, be mine!

26 augusti 2009

Basplagg




Bilder från Gina Tricot
Först vill jag börja med att be om förlåtelse för den dåliga uppdateringen. Så där. Här är några plagg som jag skulle vilja ha som basplagg i min garderob. Snygga bekväma plagg som funkar bra till andra plagg eller för sig själva när man inte vet vad man ska ha på sig.

22 augusti 2009

Jimmy Choo for H&M

Jag har helt glömt att kommentera detta spännande sammarbete. Jag tycker det är underbart och kan knappt bärga mig tills jag får se skorna. Även kläderna är intressanta men det är skorna jag längtar efter, shoe-o-holic som jag är. Kanske den enda chansen man får att äga ett par Jimmy Choo. Det kommer säkert vara dyrare än H&M:s vanliga skor men kanske i alla fall överkommliga. 14:e November kommer de ut och de kommer säljas i 200 utvalda butiker. Jag hoppas det säljer dem på nätet också, som de gjorde med Matthew Williamson kollektion, det är enklare så. Kan i alla fall knapp bärga mig!!!

Axelbandslöst


Bilder från H&M
Axelbandslösa klänningar (med rätt BH) är jättesnyggt. H&M har två stycken som jag defintivt tycker att man ska fundera på nästa gång man ska på fest. Eller kanske bara till vardags med en cardigan eller kavaj och stumbyxor. Fina är de i alla fall.

21 augusti 2009

It's friday, baby!!!!

Bild från Gina Tricot
Det firar jag genom att kolla på denna ursnygga kjol med dragkedjor. Den bara skriker ta hem mig. Dessutom är dragkedjor ett säkert kort i höst!

20 augusti 2009

Another dress

Bild från Bikbok
Jag vill ha den här klänningen!! Den är superfin. Jag älskar kombon av svart och grått. Helt klart en som jag skulle kunna spendera pengar på.

18 augusti 2009

Ännu fler...


Bilder från H&M
...paljetter. Paljetter funkar fortfarande och dessa nyheter finns hos H&M. Legginsen kommer jag nog skaffa. Tyvärr är jackan rätt dyr. Men man kan ju alltid drömma...

Stövlar

Bild från La Redoute
Lårhögastövlar är jättehett i höst. Dessutom är det väldigt snyggt, om man inte kör det till "Pretty Woman"-stilen. Dessa kan jag tänka mig. Jättefina är de.

08 augusti 2009

Oversize

Bild från Gina tricot
Supersnyggt oversizelinne. Jag har letat efter ett snyggt. Detta kommer nog hamna i min garderob snart.

Blue shoes

Highland SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Bilder från Nelly
Jag har faktiskt inga blå klackar. Jag kanske skulle ta och ändra på det och dessa står högst upp på listan. Superfina är dem!!!

Gårdagens shopping

Väska från Indiska

Jeans från BikBok
Tights från BikBok
Tights från Gina tricot
Kavaj från Gina tricot
Jag var på shoppingtur igår och detta är vad jag kom hem med. En bra liten väska har jag behövt länge, jeans med coola detaljer är alltid användbart, tights använder jag mycket och kavajer tycker jag jättemycket om. Jag har behövt en oversizekavaj i svart. Väldigt bra höstplagg.

Rött + Nitar = JAG!!

Bild från Cocoo.se
Jag älskar nitar. Det här nitarmbandet är underbart. Jag har ett armband som är väldigt likt detta i svart, men jag skulle älska ett rött (rött är liksom min signaturfärg). Det fanns också i en massa andra härliga färger.

06 augusti 2009

Kavaj

Bild från Gina tricot
Jag älskar oversize-kavajer. Fint till ett par jeans och ett linne till vardags eller över en klänning. Jag har redan en från Gina och den är väldigt bekväm så jag tvivlar inte ett ögonblik att denna är det också.

05 augusti 2009

Jofama by Kenza

Bild från Jofama
Ingen har väl missat Kenzas minikollektion för Jofama? Snygg är rätta ordet. Skinnkjolen med nitar och den lilla "väskan" (Vad kallas dem? Kuvertväska är det rätt term? I alla fall) är jättefina. Är dessutom riktigt sugen på skinnjackan ovan, kanske inför hösten...

01 augusti 2009

Två-i-ett

Bild från Forever 21
Jag tycker det är praktiskt med topp och kjol i ett. Det är så lätt att bara slänga på till vardags. Denna får pluspoäng för volangerna och det snygga tyget på kjolen.