29 september 2009

Nykomlingar




Har beställt och fått hem två nykomlingar i garderoben. Båda från H&M. Klänningen har jag skrivit om och och jag kan tillägga att den är väldigt bekväm. Stövlarna är också bekväma och perfekta till vardags! Jag är vädigt nöjd med båda.

28 september 2009

Dagens outfit 28/9

(klicka för att förstora)
Klänning/tröja: Gina tricot (gammal) Tights: Bikbok Kofta: Lindex Skor: Converse

24 september 2009

Gimme, gimme, gimme!

Bild från Asos
Bild från H&M
Dessa klänningar är rätt lika och jag tycker båda är galet snygga. Den andra har dessutom spets och jag tycker definitivt att det håller denna höst också.

22 september 2009

Vintercardigans


Bilder från H&M
Jag har hittat två cardigans jag gillar! Har ett problem när det gäller cardigans, har svårt att hitta fler än typ två jag gillar, vilket är krångligt under vintern då man måste har cardigans och stickat nästan varje dag. Men dessa vill jag ha.

21 september 2009

Sammet = snyggt?

Bild från H&M
Sammet är väldigt hett i höst och om jag ska vara ärlig är inte det mitt favoritmaterial. Men den här klänningen har faktiskt fått mig att tänka om lite. Jag tycker den är dösnygg! Dock behöver inte jag den nu (eller någonsin) men skulle defintivt inte ha något emot den i min ägo.

19 september 2009

It was friday.

Bild från H&M
Glömde the friday item igår så det kommer idag istället. Tyckte väldig mycket om dessa skor. Gummiklackarna gör dem dessutom väldigt coola.

18 september 2009

Gårdagens outfit


(klicka för att förstora)
Som rubriken antyder är det här vad jag hade på mig igår.
Jeansleggins med dragkedja: Miss Seldfridge Stickad kofta: Lindex Linne: H&M

16 september 2009

Jag har egenligen inte plats i garderoben

Bild från H&M
Jag tycker "bandage"klänningar är otroligt snyggt (en stor dröm är faktiskt att äga en Hevré Léger). Den här från H&M gillade jag väldigt mycket, undrar om den sitter snyggt på... Ett alternativ till den här klänningen som jag letat efter ett tag men inte hittat. Vad jobbigt det blev helt plötsligt.

15 september 2009

Faith

Bild från A QUESTION OF
Jag är löjligt förtjust i märket 5 preview:s design. Nu har 5 preview gjort en (och två till kommer) design åt A QUESTION OF som är ett företag som säljer organiska, "fair-trade" T-shirts producerade i Tanzania, av arbetare som har rättvisa löner och villkor. Den här designen som syns på bilden heter "Faith" och säljs, som sagt, av A QUESTION OF.

11 september 2009

Friday again.

Bild från H&M
Jag gillar dessa skorna. De är väldigt coola även om jag inte riktigt vet varför jag tycker de är så snygga. Eftersom det är något, så får de bli "The Friday Item".

07 september 2009

Ny klänning

(klicka på bilden för att förstora)
Denna klänning från H&M Divided köpte jag i lördags. Den är väldigt bekväm och ärmarna är väldigt coola, mattlaserade, lite vadderade puffärmar. I like it very much!

06 september 2009

Jumpsuit

Bilder från Asos
Den här jumpsuiten vill jag ha. Skön, lite mysdress aktig stil. Jag skulle kunna tänka mig att ha den med en trekvartsärmad, svart tröja och ett par convers till vardags. Eller kanske med ett par coola klackar till fest!