30 oktober 2009

Happy Halloween this cold Friday

Bild från Cheap Monday/Nelly
Nu när det börjar bli kallt vill jag ha denna att ha på mig kalla dagar. Den är otroligt snygg och annorlunda (bra annorlunda). Jag älskar färgerna.

28 oktober 2009

Nej, jag behöver inte.

Bild från BikBok
Behöver jag en ny jacka? Nej. Vill jag ha en? JA!!! Eller jag vill ha denna jacka från BikBok. Den är väldigt fin. Men jag har ju redan jackor så det räcker. Även om den skriker: KÖP MIG!

26 oktober 2009

It's Monday and it's cheap.


Bilder från Nelly/Cheap Monday
Dessa jeans kommer från Cheap Monday. Jag använder nästan bara Cheap Monday-jeans, de passar min kropp väldigt bra. De har dessutom väldigt många olika modeller, färger och tvättar. Jag skulle behöva ett par mörkare jeans så de övre vill jag verkligen ha. De nedre är bara väldigt coola.

23 oktober 2009

Lovely Friday.

Bild från Topshop
Jag gillar verkligen den här kjolen! Super fin, jag älskar fickorna. Tror denna kan trolla med figuren (om den inte är väldigt annorlunda i verkligheten). Den blå färgen är pricken över i:et.

19 oktober 2009

Sammet + Body = My new melody!!


Bilder från Topshop
Jag tar tillbaka det jag sa. Sammet är sjukt snyggt. Dessa plagg är jättefina och det är materialet som gör det. Topshop har fått mig att förstå sammet. Tack. Har dessutom blivit ett stort fan av bodies (alltså, plagget). Det är ju ett toppen plagg. Känns lite pinsamt att inse det så långt efter alla andra. Bättre sent än aldrig...

Stickat


Bilder från H&M
De här nya sakerna på H&M gillar jag. Eftersom båda är stickade funkar de även när det är kallt. Jag tycker dessa är jättehäftiga. Speciellt gillar jag pennkjolen. Har inte sett någon stickad förr.

17 oktober 2009

Tips: Superlinne!

Bild från Gina Tricot
Detta linne från Gina är jättebra. Har ett svart men vill absolut ha ett vitt också. Lite skönt oversize, bra bas. Det heter Lilly tank top och finns även med mönster och motiv. Jag tipsar verkligen om dessa. Superbra!!

16 oktober 2009

Sequin friday!

Bild från Bianco
Hjälp, vilka häftiga, snygga skor! Så häftiga och jag älskar verkligen den blå färgen! Dessutom är paljetterna priken över i:et! Dessa förtjänar titeln "The Friday item"!

15 oktober 2009

Lovely

Bild från All Saints
Åhh, så snygg. Älskar när tröjor har lite empire-känsla. Jag vet att denna skulle vara fin på mig. Tyvärr är den för dyr för mig men drömma är ju gratis...

14 oktober 2009

Snygg rygg 2


Bilder från Asos
Denna är ju ursnygg! Lite lik denna klänning från Nelly. Den finns ju inte kvar men denna går att köpa. Finns i fler färger men jag tyckte svart var snyggast.

10 oktober 2009

Topshop, topshop, topshoes...

Bild från Topshop
Jag hatar när jag hittar snygga skor på topshop! De har för många snygga skor men de är lite för dyra för att jag ska kunna köpa. Dessa är såååååå vill ha. Undra om de är snygga på foten.

08 oktober 2009

Dålig update...

... på senaste tiden. Just nu mår jag inte så bra men jag ska bli bättre på att uppdatera.

02 oktober 2009

Wow, friday...


Bilder från Topshop
Wow, den här kavajen var riktigt snygg. Och annorlunda, på ett snyggt sätt. Jag har inte sett någon kavaj som liknat denna förut (men jag kanske inte kollat på rätt ställen). Känns som en blandning av kavaj och cardigan. En kavdigan, kanske. Riktigt cool.