29 januari 2010

Mingrön fredag

Bild från Asos
Totalt onödig, men åh, så snygg! Jag vet inte när jag skulle använda den men jag känner ändå ett stort ha-begär. Dessutom har den en väldigt fin mintgrön färg och markerade axlar är fint. Åh, så fin!

27 januari 2010

Snöstorm.

Bild från BikBok
Jag vill ha shorts. Inte mer snö, speciellt inte snöstorm. Shortsen får gärna vara lite högre i midjan och i jeans. Som dessa. Dessa skulle jag inte säga nej till. Dessa vill jag ha med ett linne och sandaler. Nu!!!

25 januari 2010

Outfithöjare!


Bilder från Asos
Jag vill ha nya coola strumpbyxor! Asos har jättemånga fina och dessa vill jag ha! De med sömmen bak är klassiskt snygga och enkla. De svart-vita kan bli priken över i:et på en lite tråkig outfit. Mina gamla svarta strumpbyxort är så tråkiga.

22 januari 2010

Finally friday!

Bild från H&M
Jag är lite kär i de här shortsen. Jag vet inte om de skulle passa på mig men jag är lite kär i dem ändå. Jag tycker lite högre midja på shorts är skitsnyggt. Först gillade jag inte mönstret men nu tycker jag faktiskt att det är lite charmigt. Happy friday!

21 januari 2010

Sommar och sandaler.

Bild från H&M
Jag förstår mig inte på ballerinor, men det beror kanske på att det inte ser riktigt klokt ut på mig. Gladiatorsandaler förstår jag däremot. Förra året levde jag nästan i ett par. Så nu är jag ute efter ett par nya. Jag köpte ju ett par Jimmy choo for H&M men jag vill ju kunna ha dem längre än ett år, så jag vill ha ett par mer vardags. De får därför inte vara för dyra så jag inte behöver vara jätterädd om dem. De ovan från H&M är en stark kandidat eftersom de är snygga, inte för avancerade och kostar runt en hundring. Hurra för H&M!

19 januari 2010

Det ultimata sommarplagget

Bild från Asos
Jag älskar maxiklänningar. Jag tycker det är det är det skönaste sommarplagget. Jag tycker denna från Asos ser bekväm ut. Dessutom tycker jag att det är jättefint med pärlorna runt urrigningen. Perfekt med ett par sandeler en varm dag.

17 januari 2010

Obsession: Skinnbyxor

Bild från Nelly/Acne
Jag måste skaffa ett par skinnbyxor. Jag blir sådan ibland, jag vill ha ett plagg så mycket att det är det enda jag kan tänka på! Det finns bara ett litet problem, plagget måste vara perfekt. Precis som jag vill ha det. Som man kan förstå kan det bli lite knepigt.

Men tillbaka till skinnbyxorna. Jag vill att de inte ska vara för plastiga men de får gärna vara i fuskskinn. De ska ha fickor och vara smala i benen. Jag vet att det fanns ett par, rätt ultimata, på H&M för ett tag sen. Tyvärr verkar det som de inte finns kvar någonstans. Jag vet att det fanns på andra ställen också men, som med H&M-byxorna, verkar det som de inte finns kvar. Jag gillar verkligen dessa från Acne (jag vet att jag skrivit om dem förut) men hur ser de ut i verkligheten? Är det ett snyggt material? The search continues!

14 januari 2010

The garden collection



The garden collection är en H&M-kollektion som kommer ut i slutet av mars. Den är gjord i organiska och återvunna material. Jag älskar den! Det finns flera riktigt heta plagg. Ovan är mina favoriter. Jag älskar verkligen tyget! Jag har faktiskt gett mig själv tillåtelse att köpa en av klänningarna ovan trots mitt stränga "inga fler klänningar"-förbud (jag älskar och köpa klänningar och skor). Då är bara frågan vilken av klänningarna jag vill ha...

10 januari 2010

Nytt år, nya kläder.

Nu har jag fått ett långt och välförtjänt lov. Jag tänkte visa några nya plagg som fått flytta in i min garderob.

Rea fuskpäls från H&M. Väldigt bekväm och faktiskt rätt varm.

Batikfärgade jeanstights från Åhlens.

Två stickade cardigans från Bikbok.

Rea sammetsklänning med 3/4 ärmar från H&M. Den visas bakifrån för jag vill visa den snygga ryggen.

Rea axelbandslös denimklänning från Bikbok.

Skor från Dinsko. Väldigt bekväma och stadiga.

Skor från H&M som jag blogg om här. Super mjuka!

Kjolar från H&M som jag blogga om här. Den svarta är en storlek större än den gråa så den är längre.
Nu är det ett nytt år och det ska bli intressant vad vi kommer ha på oss 2010 och vilka trender vi kommer följa.