31 mars 2010

Almost perfect

Bild från Topshop
Något i den här stilen av shorts vill jag ha. Fast jag skulle vilja att de var mer blekta. Men de är nästan perfekta... Nästan.

25 mars 2010

Ja tack.

Bild från Topshop
Jag kan tänka mig ett par ankelboots med kilklack. Jag skulle definitivt inte tacka nej till dessa. Varför måste Topshop ha så dyra skor?

21 mars 2010

Jag har lajban i mina Ray Ban!

Bild från Ray Ban
Jag har fått ett par Ray Ban Wayfarer. De är så snygga! Eftersom jag fyller år idag har jag fått dem i födelsedagspresent. Jag har velat ha ett par ett tag. Jag är så glad!

14 mars 2010

Not without my Converse

Bild från Converse/Nelly
Jag tycker Converse är ultimata vardagsgympaskon. Bekväma och gör inte för mycket väsen av sig. Förutom dem jag redan har (ett par högskaftade svarta och ett par låga röda) skulle jag gärna ha ett par i light-modellen. Dessa gröna gillar jag skarpt, eftersom jag älskar grönt. Fast skulle jag skaffa ett par skulle det nog bli ett par grå, mer användbart.

13 mars 2010

Casual with a twist

Bild från Asos
I like it! Trevlig cardigan, lätt att matcha. Vad kan man mer begära? Fin färg också. Jag kommer direkt på några sätt att bära denna.

11 mars 2010

Always shoes

Bild från Topshop
Jag är galen i kilklackar. En galet snygg sorts klack. Dessa får alla rätt, chiffon-banden är pricken över i. De har en speciell dragning. Wonderfull.

07 mars 2010

Grönt är skönt

Bild från ModCloth
Denna är fin. Vet inte om jag skulle passa i den själv men jag gillar den. Det kan ha med den gröna färgen att göra, jag älskar grönt. I alla fall gillar jag denna.

05 mars 2010

Underwear is not under anymore

Lindex Shop Online - Bustier
Bild från Lindex
En stor trend som råder är att ha underkläder, t.ex. bustiers, som syns. En trend som kan vara lite svår men som är ursnygg om man lyckas. Jag gillar den här från Lindex, fast jag skulle sprätta bort den vita rosetten på ena sidan. Jag skulle bära den med en lite tunnare skjorta, en högmidjad kjol och sandaler. Fast först när det blir varmare förstås.

02 mars 2010

Jag vill ha sommar, sommarplagg

Bilder från H&M
Jag har klickat hem dessa två till sommaren eller i alla fall tills det blir lite varmare. Jag är dressoholic så klänningen var egentligen inte nödvändig men jag kunde inte låta bli. Kjolen liknar inget som jag har så det var okej. Tror de kommer bli fruktansvärt bra plagg, om de passar förstås. Det återstår att se.