30 juni 2010

Safe

Bild från Nelly/Avanna
Finns det något min garderob saknar är det säkra kort, saker att sätta på sig när man inte har en aning. Det här linnet från Avanna känns som ett typiskt säkert kort, använd det till ett par jeans och snygga skor så är du säker.

29 juni 2010

Dagens Outfit - 2010 06 29

Linne, Tights och Skor från H&M
Jeansjacka från Gina Tricot
Kuvertvärska från Topshop
Halsband från Guldfynd

27 juni 2010

Fin färg

Bild från Miss Selfridge
Khaki är väldigt inne. Och väldigt snyggt! Jag måste säga att jag är ytterst förtjust i den här jackan, skulle inte spotta på den. Men jag får nog klara mig utan den. Jag måste ta det lugnt med shoppandet nu.

26 juni 2010

Reasmycke

Bild från H&M
Jag är mycket förtjust över det här bältet som finns på H&M:s rea. Det är dessutom inte bara snyggt utan billigt också. Vem kan motstå sådant? Inte jag! Men jag måste, eftersom jag inte behöver fler halsband!

25 juni 2010

Kjol + Bälte = Min tekopp!

Bild från Asos
Mycket fin kjol från Asos. My cup of tea! Bälten i midjan är sjukt snyggt. Marinblått är dessutom härligt och sommrigt. Jag gillar sommaren.

24 juni 2010

Sunflower

Bild från Topshop
Jag har de här skorna, fast i grått. Jag är riktigt förtjust i dessa också, de är verkligen annorlunda från de gråa. Och jag vet ju att de är bekväma, trots att de är så höga, vilket är ett plus! Jag ska nog kolla på dem när jag åker till London i Augusti.

Bye for now!

Nu åker jag bort! Bara till den 28:e, men ändå. Jag har tidsinställt några inlägg som kommer komma upp eftersom jag förmodligen inte kommer kunna blogga där jag är, men det lär ni märka. Så då vet ni. Ciao!!

23 juni 2010

Badkruka i bikini

Bild från Bikbok
Jag hittar hela tiden fler och fler badkläder jag vill ha, jag som redan har tillräckligt. Denna är den nyaste jag vill ha. Mycket söt! Och jag har ju faktiskt inga liknande. Hur ska detta sluta?

21 juni 2010

My wish came true!

Bild från Miss Selfridge
Jag blir så glad. Jag skrev här på bloggen om en jumpsuit som jag gillade jättemycket men mönstret skulle inte sett bra ut på mig. Men nu har den kommit i detta mönster och jag gillar det. Jag känner shopping-begäret! Jag som skulle spara...

18 juni 2010

Dagens Outfit - 2010 06 18

Maxiklänning från Asos
Skjorta från H&M Divided
Bälte från H&M Fashion Against AIDS
Skor från H&M

17 juni 2010

Dagens Outfit - 2010 06 17

Linne från Zara
Jeanstights och Kavaj från att./Åhlens
Skor från Jimmy Choo for H&M
Armband från H&M Fashion Against AIDS

Alternative

Bild från H&M
Jag är mycket förtjust i byxdressar på sommaren. Ett utmärkt alternativ till klänningar. Jag gillar väldigt mycket modellen på den ovan men är osäker på färgen. Det står att den ska vara beige men den ser ut att dra lite mycket åt rosa för att passa på mig. Fast den är ändå jättefin.

16 juni 2010

Asymmetrical

Bild från Asos
Snyggt! Enkel, stilren med en twist, like it. Användbar också, då den med ett par jeans blir vardagsfin eller med en kjol blir festsnygg.

14 juni 2010

Dagens Outfit - 2010 06 14

T-shirt från Cubus
Shorts från Vero Moda
Väska från Topshop
Skor från H&M

12 juni 2010

Kan jag skippa att se ut som en hummer i år?

Bild från H&M
Jag har länge tyckt att denna baddräkt varit supersnygg. Dock får man ju inte någon snygg bränna med baddräkt, så jag har skippat den. Men jag så kom jag på: jag ska ju inte sola, jag blir ju inte brun utan röd och då blir ju en baddräkt faktiskt mer praktiskt. So next buy: bathing suit!

Outfit - 2010 06 10

Topp och Väska från Topshop
Linne (under) och Kjol från H&M
Cardigan från Lindex
Skor från Dinsko

Detta hade jag på mig på min sista skolavslutning i grundskolan. Det blev lite likt studentoutfiten, men jag hade ingen insperation.

11 juni 2010

Outfit - 2010 06 08

Allt från Topshop

Nu är jag tillbaka från student och skolavslutning. Detta hade jag på mig på min kusins student.

06 juni 2010

Söndags shopping

Idag var jag inne i stan för att hitta den perfekta outfiten till min kusins student. Jag tänker inte visa vad jag köpte, det får bli en överraskning för henne. Men jag kan visa lite annat jag också köpte.

Armband från H&M Fashion Against AIDS.

Skärp från H&M Fashion Against AIDS.

Kuvertväska från Topshop.

Dagens Outfit - 2010 06 06

Maxiklänning från Asos
Jeansskjorta från Gina Tricot
Skor från H&M

04 juni 2010

Shorts: check!

Jag hämtade ett Asos-paket idag. Det innehöll de här shortsen. De är jättefina och bekväma, jag älskar dem. Jag ska använda dessa så snart jag kan. Paketet innehöll även en jättefin maxiklänning.

02 juni 2010

Summer clutch!

Bild från Topshop
Härligt med en blommig clutch! Så fint och sommrigt. Det är bra att den har en rem så man kan ha den över axeln också. Jag älskar den här typen av väskor.

01 juni 2010

Blues

Bild från Miss Selfridge
Blå rutig med vit spets, där har Miss Selfridge verkligen lyckats. Den här toppen är ju ursöt! Jag hoppas denna blir mitt nästa köp.