31 juli 2010

Höstlängtan?

Bild från Topshop
Rött är inte min favoritfärg utan mer som min signaturfärg. Detta är en jättehärlig röd-brun färg på en snygg kofta. Jag kan nästan se mig själv bära den, tillsammans med en skinnkjol, ett linne och ett par snygga klackar. Är det en längtan efter höstigare outfits jag känner?

29 juli 2010

Smakar det så kostar det

Bild från Asos
Förlåt för min långa frånvaro men med ett illamående som hindrat mig från det mesta, har bloggandet inte varit prio ett. Men nu mår jag lyckligtvis bättre och jag tror det är lite tack vare denna jacka. Den bara MÅSTE jag ha till hösten. Den är så snygg och ser väldigt bekväm ut. Det är definitivt ett plagg som jag skulle betala lite mer för och det är tur för den kostar lite mer också...

21 juli 2010

Dagens Outfit - 2010 07 21

Klänning från Cheap Monday/Nelly
Skor från H&M

Nellys nya tävling

Min designade sko på NELLY.COM
Jag är med i Nellys tävling där man kan designa deras nya sko. Jag skulle väldigt gärna vinna så tycker ni min sko är snygg får ni gärna trycka på länken nedan och rösta på min sko.
Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

19 juli 2010

Den som inga leggings har, får gå med bena bar

Bild från H&M
Även om man inte vill ha leggings just nu så kommer man ju vilja ha det i höst. Jag vill ha de här. De är riktigt coola. Färgkombon är underbar, har jag nämnt att jag gillar svart och vitt?

16 juli 2010

Nödvändigheter

Bild från Lindex
Nej, jag har faktiskt inte tillräckligt med bälten! Eller vi kan låtsas att det är så. För i så fall har jag anledning att köpa det här. Det är verkligen mycket snyggt. Men nu har jag tyvärr rätt många skärp. Så det får helt enkelt vänta.

15 juli 2010

Ja, må den leva!!!!!

Förresten! Idag fyller denna blogg ett år. Nu siktar jag på ett till!

What goes around, comes around...

Jag har länge varit förtjust i Dogeared's smycken. Det här karma halsbandet hör till mina favoriter. Det är så enkelt men ändå så snyggt. Men av någon anledning kommer jag aldrig på att jag ska köpa ett när jag har pengar över.

14 juli 2010

Black and white

Bild från H&M
Jag gillar kombon svartvitt, den har oändliga möjligheter. Jag tycker om den här kjolen mycket för färgerna. Sen är mönstret häftigt och priset faller mig mycket i smaken. Kommer jag köpa en ny kjol? Kanske..

09 juli 2010

Sommaren är kort, sommarkläderna med

Bild från Asos
Den här playsuiten är ju nästan som en liten, kort sommarklänning. Mycket sött. Fint mönster också! Synd att sommaren snart är över.

08 juli 2010

Dagens Outfit - 2010 07 08

Linne och Skor från H&M
Kavaj från att./Åhlens
Bälte från Gina Tricot
Armbandet är hemgjort

07 juli 2010

Dagens Outfit - 2010 07 07

Linne, Skjorta, Skärp och Skor från H&M
Kjol från att./Åhlens
Klockhalsband från Urband Outfitters

Magnificent grey

Bild från Forever21
Ännu en klänning jag gillar. Den är väl inte "jag kan inte dö lycklig jag inte köper den"-snygg men jag skulle inte spotta på den. Jag tycker om detaljerna på axeln och jag tycker grått är en utsökt färg.

05 juli 2010

I think I like

Bild från Topshop
Jag gillar denna playsuit... tror jag. Jag kan inte riktigt bestäma mig. Jag tror den kan vara fin på. Jag gillar däremot idéen, playsuit som är som en vanlig t-shirt och tights.

04 juli 2010

I'm in love!!

Bild från Topshop
Topshop har gjort det igen. De har gjort ett par skor med så mycket vill ha-känsla att jag tror jag dör lite! Det riktigt kliar i fingrarna, jag tror jag måste ha dessa. Vilken tur att jag åker till London snart så jag kanske slipper handla på webbshopen.

03 juli 2010

Rea!!!

Nelly har en riktigt trevlig rea just nu! Detta har jag köpt på den rean. Tightsen är från Acne och kostade halva priset, vilket var trevligt eftersom jag har viljat ha dem rätt länge men tyckt att priset var lite saftigt. College-tröjan är från Avanna och var riktigt billig. Den är riktigt bekväm också!

Sen har ju Asos en väldigt trevlig sko-och väskrea, där jag inte shoppat något... än! Helt hopplöst för någon som ska spara med alla dessa reor!